La Comparsa dels Buadin’ss celebren per segon any consecutiu la seua Festa Jove

buadinssLa Comparsa Mora dels Buadin’ss, la degana de les nostres festes, torna a celebrar per segon any consecutiu la seua Festa Jove al conegut com Pati Rosa, front a l’esglesia de Mont-Sió, el diumenge 24 de juliol a partir de les 00:30 h.

Com comentavem, l’any passat els Buadin’ss ja organitzaren aquesta festa, i davant l’èxit aconseguit, enguany repeteixen. Els Buadin’ss són la comparsa més antiga de Torrent i també la més nombrosa i és el sector més jove de la comparsa qui està al capdavant d’aquesta festa, que enguany contarà amb la participació en directe de Pumoki i MikelAndrew MKW.

Amb aquesta festa de Buadin’ss es pot dir que acaben els actes propis de les comparse i filaes de Torrent previs a la setmana de festes (encara que el mateix diumenge 24 ja s’haurà iniciat el calendari oficial d’actes de la FMCT amb l’Ofrena i el Pregó). Des del dilluns 25 i fins l’acabament de les festes el dissabte 30, l’activitat interna de les filaes i comparses torrentines està organitzada en funció dels actes oficials de la FMCT que presentarem en una pròxima entrada.

Guardar

Guardar