La Comparsa dels Buadin’ss celebren per segon any consecutiu la seua Festa Jove

buadinssLa Comparsa Mora dels Buadin’ss, la degana de les nostres festes, torna a celebrar per segon any consecutiu la seua Festa Jove al conegut com Pati Rosa, front a l’esglesia de Mont-Sió, el diumenge 24 de juliol a partir de les 00:30 h.

Com comentavem, l’any passat els Buadin’ss ja organitzaren aquesta festa, i davant l’èxit aconseguit, enguany repeteixen. Els Buadin’ss són la comparsa més antiga de Torrent i també la més nombrosa i és el sector més jove de la comparsa qui està al capdavant d’aquesta festa, que enguany contarà amb la participació en directe de Pumoki i MikelAndrew MKW.

Amb aquesta festa de Buadin’ss es pot dir que acaben els actes propis de les comparse i filaes de Torrent previs a la setmana de festes (encara que el mateix diumenge 24 ja s’haurà iniciat el calendari oficial d’actes de la FMCT amb l’Ofrena i el Pregó). Des del dilluns 25 i fins l’acabament de les festes el dissabte 30, l’activitat interna de les filaes i comparses torrentines està organitzada en funció dels actes oficials de la FMCT que presentarem en una pròxima entrada.

Guardar

Guardar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *