El tobogan aquàtic de Berberiscos, el campionat de truc d’Alfaquies i les festes de Califats i Comilitons omplin la jornada del dissabte

Este cap de setmena s’enceta de forma oficial la setmana de les Festes de Moros i Cristians de Torrent 2016. Açò serà el diumenge 24 amb els actes de l’Ofrena i el Pregó, però abans l’activitat d’algunes comparses i filaes torrentines omplirà la jornada del dissabte 23 amb activitats de tot tipus.

La jornada de dissabte s’encetarà a les 09:30 h. del matí amb el II Campionat de Truc de la Comparsa Alfaquies, que s’allargarà fins l’hora de dinar, a la seua kàbila del Carrer Massanassa. L’any passat els Alfaquies ja van celebrar aquest campionat de truc que va ser un èxit de participació. Els participants tindran l’oportunitat de guanyar interessants premis.

alfaquies

Un poc més tard, a partir de les 11:00 h. són els Berberiscos els que han preparat una molt novedosa activitat al Carrer Fray Luis Amigó de Torrent (el Carrer del Convent). Es tracta d’un tobogan aquàtic en el que podran disfrutar grans i menuts i que sense cap dubte ajudarà a combatre les altes temperatures. L’activitat està previst que s’allargue fins les 15:00 h i conta amb un aforament limitat per la qual cosa es recomana contactar amb Berberiscos a tots aquells interesats en participar.

berberiscos

Sobre les 12:00 h. la Capitania Mora del 2016, els Califats Sarraïns, ens tenen preparada la seua habitual Festa de la Cervesa que ens permetrà refrescar-nos amb el bon ambient de la música en directe que amenitzarà la festa. Són ja vàrios anys els que porten els Califats celebran aquesta festa a la seua seu del Carrer Verge de l’Olivar.

califats

I per últim, la nit del dissabte ens porta una nova edició del tradicional Barrejat de Comilitons. En concret, serà la edició número quinze d’aquesta festa que s’ha convertit en un autèntic classic dels moros i cristians torrentins i que per segon any consecutiu es celebra a partir de la mitjanit en la Plaça Maestro Giner.

comilitons

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar