“Quinto i tapa” de la Capitania Mora i dinar de la Capitania Cristiana per al pròxim dissabte

00

Si alguna cosa està caracteritzant a les filaes i comparses amb càrrec per a aquest any 2016, és el seu alt nivell d’activitat. No de bades, tant les capitanies com les alferecies han celebrat ja diverses activitats des de que els càrrecs festers foren oficialment nomenats durant les celebracions del Mig Any 2016. Califats Sarraïns, Templaris, Abbasies i Conqueridors ja han oferit als festers torrentins vàries ocasions per disfrutar d’un gran ambient de germanor.

Aquest cap de setmana, serà la capitania mora, els Califats Sarraïns, els que organitzen un “quinto i tapa” en la seua seu del carrer Verge de l’Olivar, 21, a partir de les 18:30 h. de la vesprada. L’acte estarà amenitzat amb música en directe de part del grup The Nucelars.

D’altra banda, la capitania cristiana dels Templaris, continua la seua programació d’actes interns, en aquest cas amb la celebració d’un dinar institucional al que asistiran com a convidats entre d’altres, representants de la FMCT i de l’Ajuntament de Torrent.

Cada vegada tenim les festes més prop i eixò es nota en l’ambient que viuen els càrrecs 2016.