Junta de Representants MAFEMIC a Torrent i estrena de la nova seu de la FMCT

mafemicIMG-20160523-WA0012El proper dissabte dia 4 de juny a partir de les 11:00 h. del matí, tindrà lloc a la seu de la FMCT en el C/Moralets, 5 de Torrent, la Junta de Representants de la Mancomunitat Festera de Moros i Cristians MAFEMiC. Aquesta és la primera Junta de Representants de l’entitat festera de l’Horta a la que pertany la FMCT, després de que el passat 30 d’abril en Aldaia, fora elegida la seua nova Junta Directiva, amb Agustín Carrasco d’Alcàsser com a President i la anterior presidenta de la FMCT i actual vicetresorera, Ana Almerich, ocupant una vicepresidència.

La FMCT va demanar la celebració d’aquesta Junta de Representants a Torrent una vegada acabades les actuacions d’acondicionament de la nova seu, cedida per l’Ajuntament de Torrent fa uns mesos al ser traslladats des del Centre Cultural San Marcos (destinat a l’Escola d’Adults). D’aquesta forma a les 10:00 h. s’oferirà un aperitiu per esmorzar tant als membres MAFEMiC que acudisquen a la Junta de Reresentants com als membres de la Juta Directiva de la FMCT, per a que coneguen unes instalacions, que a partir del mateix dilluns 6 de juny, acolliran les reunions mensuals d’aquest òrgan de govern de la FMCT. A més també es contarà amb la presència dels càrrecs festers del 2016 i del Regidor de Festes, Alfred Costa, que obrirà oficialment la Junta de Representants de MAFEMiC donant la benvinguda a tots els assistents.

La FMCT ha canviat vàries vegades de seu en els últims anys però amb aquest últim canvi es pretén donar estabilitat a la mateixa, dotant-la d’unes instalacions en les que s’espera poder organitzar activitats vinculades amb la festa de moros i cristians de diferent índole.