La FMCT convoca el X Concurs de Fotografia de Moros i Cristians amb novetats importants.

insta

La FMCT acaba de convocar la X Edició del tradicional Concurs de Fotografia de Moros i Cristians que enguany presenta importants novetats respecte d’anteriors edicions. La principal i més llamativa d’estes novetats és que el concurs es realitzará aprofitant la coneguda aplicació de fotografia Instagram. D’aquesta forma es pretén facilitar la participació, al tractarse d’una de les aplicacions informàtiques més conegudes i utilitzades pels amants de la fotografia.

Altra de les novetats del concurs és que els participants podran oblidar-se ja del formalisme de presentar les fotografies impreses en un determinat format i de realitzar la inscripció de la forma que es feia abans. Aprofitant les característiques d’Instagram, per participar únicament s’haurà de seguir el perfil de la FMCT (@fmctorrent) i fer menció al mateix a l´hora de penjar la fotografia, al mateix temps que s’etiqueta amb els hashtag #mictorrent16.

Amb aquests canvis es preten fer molt més accesible la participació al concurs que a més amplia el número de premis d’un a tres. Les bases completes del concurs es poden descarregar en format PDF i també están disponibles al següent enllaç:

Vos animem a tots a participar al nostre concurs!!

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar