Activitat de la FMCT per al cap de setmana: sopar de la “Casa de la Caridad” i elecció de les FMT.

img8Seguint amb la vesant solidària de la que la FMCT sempre ha fet gala, aquesta mateixa nit, els càrrecs festers amb representants de la Junta de Govern de l’entitat i alguns festers més, estaran presents al sopar benèfic organitzat pel Comité Territorial de Torrent de la Asociación Valenciana de Caridad, tradicionalment coneguda com Casa Caridad.

El sopar tindrà lloc en el Restaurant del Club Santa Apolonia del Vedat de Torrent a partir de les 21:30 h. i estarà amenitzat per les actuacions de diferents artistes que participen de forma totalment desinteresada. A més, com es tradicional també es sortejaran diversos regals i obsequis donats pels comerços locals. Cal recordar que la Casa Caridad gestiona a Torrent dos unitats d’educació infantil amb la col.laboració del Exc. Ajuntament.

oie_transparent2-810x634

L’activitat institucional de la FMCT es completarà la nit de demà dissabte amb la presència dels càrrecs festers i els representants de la Junta de Govern a l’elecció de les Falleres Majors de Torrent per a l’any 2017. L’acte d’elecció tindrà lloc a partir de les 22:00 h. de demà a l’Àgora del Parc Central, precisament el mateix lloc on fa pocs dies eren nomenats oficialment els nostres representants.

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar