Els Moros i Cristians de Torrent ja tenen imatge per a les Festes 2016

Elecció Cartell 2016
Cartell guanyador 2016. Fent click sobre la imatge o a través de l’apartat “Fotografies” de la “Galeria multimèdia” es pot accedir a l’album on estan els dibuixos guanyadors i la resta de fotografies de l’acte.

Tal i com ja es va anunciar, el passat divendres va tindre lloc l’elecció del cartell per a les pròximes Festes de Moros i Cristians 2016 en el Restaurant del Club Santa Apolonia, on també es triaren els dibuixos guanyadors del Concurs de Dibuix en les seues diferents categories. A través de la pàgina de Facebook de la FMCT ja es va presentar quin va ser el cartell guanyador, però repassarem les dades del seu autor i presentarem també el quadre d’honor del Concurs de Dibuix.

El cartell guanyador, que té com a lema “Guardians de la Festa” és obra de Miguel Ángel Bonilla Sánchez, natural d’Agullent. El motiu central del cartell és la nostra Torre, dels costats de la qual surten els rostres d’un moro i un cristià que es fonen amb la torre i sobre els quals es situen els símbols de la creu i la mitja lluna. El jurat va destacar la qualitat tècnica i expressiva, no soles del cartell guanyador sino de molts dels cartells presentats al concurs, i l’elecció, sense dubte, no va resultar senzilla. Els presents en el sopar, van aplaudir la decissió del jurat, que recordem estava format pel President de la FMCT, Daniel Catalá, tres dels quatre càrrecs festers vigents, José Serer, José María Martínez i Raül Mil (l’alferes moro José Garrigues no va poder acudir per motius laborals), el Regidor de Festes, Alfred Costa i les tres expertes que enguany formaven part del jurat: Amparo Simó Muñoz, Vanessa Costa Durante i Rebeca Plana Perpiñà.

Pel que fa al Concurs de Dibuix, repassem qui van ser els guanyadors en cadascuna de les categories:

  • 1ª Categoria (de 6 a 9 anys): Daniela Gadea Vilar, de 9 anys, alumna del col.legi Santa Teresa de Jesús.
  • 2ª Categoria (de 10 a 13 anys): Celia Simó Pérez, de 12 anys, també del col.legi Santa Teresa de Jesús.
  • 3ª Categoria (de 14 a 16 anys): Cristina Durán Gordillo, de 15 anys, alumna del col.legi Nuestra Señora de Monte Sión.
  • Categoria especial: en esta categoria es premia la participació de tots els alumnes.

El cartell guanyador, recordem que será també la portada del llibre de festes d’enguany i la imatge que l’Ajuntament utilitzarà per a anunciar les Festes Patronals. Mentres que els dibuixos guanyadors, com ve sent habitual, es publicaran en el llibre de festes. L’entrega de premis tindrà lloc el proper dissabte 18 de juny durant la celebració de la festa de Sant Joan per part de la FMCT.

IMG-20160528-WA0018