Benvinguts a la nova pàgina web de la FMCT

La Federació de Moros i Cristians de Torrent FMCT vos dona la benvinguda a la seua página web, totalment renovada, i vos convida a navegar per ella i descubrir la multitud de continguts que amaga.

A partir de hui, 26 de maig del 2016, la página web de la FMCT enceta una nova etapa en la que pretén convertir-se en un mitjà informatiu i de comunicació referent per al col.lectiu dels moros i cristians de Torrent i en una finestra oberta per donar a conéixer la nostra festa a la resta del mon. A més d’aquestos objectius, amb aquest nou disseny també es volen aprofitar les especials característiques d’aquesta ferramenta per transformar-la en un lloc de treball col.laboratiu virtual, a través d’una zona privada, que agilitze i facilite la tasca d’aquelles persones que formen part dels diferents òrgans de govern de l’entitat. Aquesta zona privada encara està en construcción, però la part pública és ja totalment accesible.

La página s’estructura en dos blocs principals de continguts: l’àrea estàtica i la dinàmica. Dins els apartats de l’àrea estàtica podreu trobar tota aquella información institucional al voltant de la FMCT que no varia al llarg del temps (o s’actualitza més a la llarga) i servix per a que tots puguen conéixer millor què és, què fa o qui som la FMCT. Molta d’aquesta informació ja està publicada, el que no vol dir que no anirem augmentant-la, millorant-la i completant-la a mesura que anem revisant els nostres arxius.

D’altra banda, la part dinàmica és la que anem a dotar de contingut a partir de hui mateix, amb les publicacions que fem al voltant de la nostra festa, de les activitats de la FMCT, del dia a dia de les nostres comparses i filaes, de la cada vegada més activa realitat del nostre col.lectiu.

No vos donarem més detalls, perquè volem que aneu descobrint la página web per vosaltres mateixa. Que la regireu i trobeu tot allò que hem deixat per a vosaltres. I per supost volem la vostra col.laboració, la vostra ajuda per anar fent-la cada vegada millor. Per eixò, vos deixem a continuació un formulari (també podeu contactar amb nosaltres a través del nostre correu habitual: govern@fmct.es) per a que ens comenteu tot allò que estimeu oportú, si trobeu alguna cosa que no funcione com cal, alguna errada, alguna informació incorrecta o alguna suggerència. En definitiva, qualsevol cosa que millore este espai virtual que és de tots.

Ara sí, endavant, a navegar…

Dona’ns la teua opinió o suggerència:

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Assumpte

Missatge