La FMCT celebra la Festa de Sant Joan i entrega els premis dels seus concursos

El pròxim dissabte dia 18 de juny, la FMCT celebra un dels seus actes més tradicionals previs a les Festes de Moros i Cristians. Es tracta de la Festa de Sant Joan, amb la qual, el col.lectiu morocristià encara les pròximes setmanes amb la mirada posada ja en l’horitzó fester del mes de juliol.

Com ve sent habitual els últims anys, la festa del dissabte s’inicia abans del sopar amb l’entrega dels premis correspoenents a tots els concursos que organitza la FMCT: fotografia, dibuix i cartell. Aquesta entrega de premis tindrà lloc a partir de les 20:30 h. en la mateixa Plaça Major, junt a la Torre i es contarà amb la presència d’algun representant de l’Ajuntament de Torrent aixina com dels càrrecs festers del 2016, el President de la FMCT, la resta de la Junta de Govern i la Comissió de Treball de la FMCT encarregada dels concursos. Just en acabar aquesta acte, i de forma totalment excepcional, enguany es farà el nomenament oficial del Capità Cristià 2016 per la Filà Templaris, José Maria Martínez Martínez. Cal recordar que a l’acte del Mig Any en que es deuria haver fet aquest nomenament, el Capità Cristià no va poder asistir i per tant s’aprofita aquest dissabte, en que es preveu l’assistència de totes les filaes i comparses, per a un moment tant assenyalat.

La festa continuarà amb l’habitual sopar de germanor que totes les fiales i comparses compartixen als peus de la Torre, per acabar amb el colofó de la revetla de Sant Joan que enguany amenitzarà, a partir de les 00:00 h. la prestigiosa orquestra La Pato, de la que vos deixem un vídeo promocional.

Com sempre, la FMCT vol fer partícep i convidar a tot el poble de Torrent a aquesta revetla de Sant Joan per gaudir amb nosaltres de l’ambient previ a les Festes de Moros i Cristians.