Comença un nou curs fester

torrent3

Amb l’arribada de setembre s’inicia un nou curs no tan sols a nivell escolar o acadèmic. En Torrent suposa també l’inici del curs fester. Pareix que encara falte molt, però quant menys ens n’adonem, tindrem les festes del 2017 ahí. Aixina que hem d’aplicar-nos i començar a treballar en aquest curs 2016/2017.

Encara tenim a la memòria les fabuloses festes del juliol passat en les que Templaris, Califats-Sarraïns, Conqueridors i Abbasies ens van fer vibrar de la má de José Maria Martínez, José Serer, Raül Mil i José Garrigues. Però de qualsevol forma, als quatre càrrecs encara els queda quasi mig any per davant per representar les nostres festes i el nostre poble, fins que a finals de gener del 2017 passen el testimoni als capitans i alferes del 2017. Per a les pròximes festes el torn els correspon als Comilitons i Sumayl’s com a capitanies cristiana i mora respectivament i les Ballesteres i Beduïns com a alferecies cristiana i mora. Algunes de les persones que tindran l’orgull de representar la seua filà o comparsa en aquest any tan especial, ja han sigut designades, però falta encara alguna. Aixina que en estar tots, ja serà el moment d’anunciar-ho.

El que correspon ara és seguir recolzant als nostres càrrecs del 2016 i començar a treballar, amb noves idees i nous projectes de cara a les properes festes.

De moment com venia sent habitual, podreu contactar amb nosaltres per correu electrònic o per telèfon i com no, a l’horari habitual de secretaria. Des d’este pròxim dia 5 de setembre, estem ja oberts tots els dillunsos de 20:30 a 21:30 h.

A més, de tot el que ocòrrega al mon de la festa morocristiana torrentina anirem informant-vos puntualment tant per aquesta web com per les xarxes socials.