Activitats de Templaris i Omeyes per al cap de setmana.

templaris2016omeyes

Com no podia ser d’altra forma, aquest pròxim cap de setmana torna a estar carregat d’activitat festera de moros i cristians. A banda, dels actes oficials de la Federació de Moros i Cristians de Torrent que tindran lloc el diumenge, divendres i dissabte tindrem la possibilitat de disfrutar de les activitats organitzades per Templaris i Omeyes respectivament.

Concretament el divendres dia 15 de juliol prop de la mitja nit, la Capitania Cristiana 2016 dels Templaris organitza la seua tradicional i esperada Discomòbil Templària, que enguany anuncien amb certes sorpreses. Aquesta discomòbil que celebren els Templaris des de fa ja un grapat d’anys, front la seua caserna al carrer Sant Joaquim, s’ha convertit en cita obligada del colectiu dels moros i cristians de Torrent perquè suposa l’inici extraoficial de la setmana de festes.

Per a recuperar forces, el dissabte dia 16 de juliol són els amics de la Comparsa d’Omeyes els que organitzen un acte que any rere any va agafant cada vegada més força, la seua Clotxinà. Enguany, els Omeyes estan ubicats al carrer Cervantes, 5 i allí serà on a partir de les 13:00 h. del dissabte ens oferiran un sabrós aperitiu a base de clotxines, amenitzat amb música en directe.

Com es pot comprovar l’activitat festiva no es deté a escasos dies com estem de l’inici oficial de les Festes de Moros i Cristians de Torrent 2016.

Guardar

Guardar